Про нас

Хто ми?

ПрАТ “Дрогобицький хлібокомбінат”

“МИ” – це команда професіоналів, яка любить свою справу та створює якісну хлібобулочну продукцію з 1968 року.

За цей час, підприємство пройшло не одну реорганізацію, та є те, що впродовж усіх років залишається незмінним – традиційні рецептури та технології приготування і випікання продукції, сировина найвищої якості, тепло та відданість, з яким наші працівники ставляться до своєї справи. Завдяки цьому, Дрогобицький хлібокомбінат, уже більш ніж пів століття є одним з лідерів на ринку хлібобулочної продукції західного Прикарпаття. Щодня, велика команда професіоналів, сумлінно трудиться для того, щоб у Ваших домівках був свіжий, запашний та корисний буханець хліба, а у Ваших серцях – тепло та вдячність до рук, що його випекли.

Бачення та цінності

Ми прагнемо, щоб наша продукція була не лише смачною, але й корисною, тому тісто готується за традиційною технологією, на заквасці, шляхом введення чистих культур молочнокислих бактерій, які так потрібні організму людини.

Зберігаючи вірність віковим традиціям, ми відкриті до завдань сьогодення. Ми докладаємо зусиль, щоб відповідати усім сучасним викликам, та навіть передбачати їх.

Сьогодні і завжди, головна цінність для нас – це наші покупці. Дбаючи про Вас, ми вдосконалюємось щодня, рухаючись у ногу із часом.

Вже сьогодні ми:

впроваджуємо новітні технології виробництва;

забезпечуємо найвищу якість продукції, котра відповідає вимогам і стандартам;

розробляємо нові рецептури, для задоволення Ваших найвишуканіших гастрономічних побажань.

“ВЗЯВ ДРОГОБИЦЬКУ ХЛІБИНУ, НАСИТИВ УСЮ РОДИНУ!”

Виробництво

Починаючи з 2011 року підприємство здійснює поетапну реконструкцію з заміною старого виробничого обладнання на сучасне та енергоефективне, постійно удосконалюється і модернізується устаткування, запускаються нові виробничі потужності.

Сьогодні ПрАТ “Дрогобицький хлібокомбінат” – це сучасне європейське обладнання, кваліфіковані працівники та якісна сировина. Висока технологічність усіх процесів забезпечують максимальний рівень якості продукції і її відповідність національним та світовим стандартам. На власних виробничих потужностях ПрАТ “Дрогобицький хлібокомбінат” випускає більше 150 тон  хлібобулочних та здобних виробів в місяць, а асортимент продукції налічує більше ніж пів сотні найменувань.

Стандарти

На ПрАТ “Дрогобицький хлібокомбінат” розроблена і впроваджена міжнародна система управління безпекою харчових продуктів, яка ґрунтується на принципах ХАССП (HACCP) – Hazard Analysis and Critical Control Points. Наша продукція відповідає вимогам національних стандартів: ДСТУ, ГСТУ та СОУ.