Настало літо і підвищена температура створила сприятливі умови для прояву “картопляної хвороби” в пшеничному хлібі, яку викликають спори картопляної палички, що завжди присутні в зерні.Хвороба проявляється в перетворенні м’якушу хліба у в’язку клейку масу з специфічним фруктовим і не дуже приємним запахом, не створюючи серйозної загрози здоров’ю людини (можуть бути розлади шлунково-кишкового тракту, особливо у людей, які схильні до цього).
ШАНОВНІ ПОКУПЦІ !
В продукцію “Дрогобицького хлібокомбінату” не додаються жодні хімічні складники та консерванти, тому термін споживання її обмежений– Не купуйте влітку хлібобулочні вироби “про запас”, намагайтесь це робити щоденно;– Не тримайте хліб в поліетиленових пакетах, краще загорніть у серветку і покладіть у холодильник, адже хліб – це продукт харчування;– Не забувайте регулярно промивати і протирати 3 %-ним розчином оцту хлібниці. Ці заходи, які легко виконати, дозволять Вам спожити смачний, завжди жаданий хліб.